idag har jag tänkt följande. . .

1. Att Alvin börjar bli riktigt lång! Det märks speciellt när vi ska stretcha honom, då är pojken liksom överallt. & vi måste vara lika mycket överallt. De känns lite som de där spelet... vänster hand på blå cirkel, höger fot på röd cirkel.

2. Att jag skulle vilja slå vett i så mycket folk! De är så mycket "tycka synd om"-syndrom runt om i internet världen. Det är okej att tycka synd om sej själv ibland, de är okej att klaga ibland. De är okej OM de inte är VARJE dag. Men då tänker jag "de kanske är mej de är fel på som irriterar mej på allt klagande?". Ja, så kan de ju också vara. De är alltid två sidor av allt.

3. Att handikappanpassningen inte är så långt från klart längre. I veckan kommer förhoppningsvis mattläggaren & tapetseraren. Det är så spännande hur slutresultatet ska bli! Så här långt kan jag i alla fall säga att dom där hemska ramperna vi fått i lägenheten är UNDERBARA! Skit sak samma att de kanske inte ser så "inredningsfint" ut, för tusan vad de är skönt när vi nu inte kommer behöva lyfta Alvin i gåstolen uppför de där lilla steget. De är bara att rulla.
De blir uppförsbacke varje kväll. Men nedförs varje morgon. De låter väl bra?

4. Att detta blir mitt sista blogginlägg. Kanske faller andan in igen, någon gång i framtiden. Men just nu finnes ingen ljusning.

 

bästa helgen på väldigt länge!

På fredags eftermiddagen plingade Tomas mej i telen & berättade att han hade tankar på att spendera helgen på hotell. Ja, inte själv så klart. Hela familjen på en liten härligt weekend till. . . UMEÅ! De låter kanske lite lamt att bara åka 3 mil bort. Men tusan i mej vad det var trevligt men framför allt välbehövligt efter dessa veckor med lite sömn & en spänd Alvin. Som grädde på mosen tycks neurologen hittat rätt medicin för problemet & Alvin har ÄNTLIGEN fått äga sin egen kropp igen!
Vad har vi då gjort? Vi har ätit GOTT, träffat Tomas kompis & hans dotter, sett BIO (lilla anna & långa farbrorn), ätit GOTT, hoppas i sängarna så de bara sjungit om det. Jag & Alvin fick dessutom en liten SPA upplevelse igår kväll då Tomas & Nova duschade oss, vi behövde inte röra en fena. Vi bara satt i duschen & njöt. & Alvin har sovit hela nätterna!

Nova pratade med receptionisten (stavas de verkligen så?) igår afton & sade följande;
-Jag har två hus. Ett rött & ett hotell!

Nu är vi åter hemma. Fyllda med energi igen. Så nu ska här städas. & Tomas ska riva ut taket & golvmattan i vårt sovrum så byggarna kan börja där i veckan.


op.

Operationen gick jättebra. Som tur var behövdes bara en testikel opereras ner då den andra gick att "pilla" ner för hand medan han sov. Det tog 2 ½ timme eftersom tandläkaren också tog sej en titt & putsade till några tänder som var som några spjut & penslade på banankräm. Han var svår väckt & vaknade inte fören 19.00 igår afton. Ingen smärta under kvällen eller natten (han sov hela natten, 21.00-07.00, när hände de sist liksom?). Imorse hade han däremot ont men det funkar alldeles utmärkt med ipren & alvedon.
Så nu har han ett litet "blindtarmssnitt" precis under hockeypucken.
Något stygn på pungen.
Allihopa trillar bort av sej själv.
& om en vecka kan han återgå till att bada på habben.

Tur också att hans nya ståskal blev klart igår. Med tanke på att han inte får använda gå-stolen på ett bra tag kan verkligen ståskalet behövas. Hoppas bara de vill funka bra denna gång.

Nu väntar jag på dottern som jag saknat. Hon hämtas av faster min & syster. Dom var snälla & ställde upp så Alvin slipper sej ut. Dessutom sover han som klubbad.


RSS 2.0