op.

Operationen gick jättebra. Som tur var behövdes bara en testikel opereras ner då den andra gick att "pilla" ner för hand medan han sov. Det tog 2 ½ timme eftersom tandläkaren också tog sej en titt & putsade till några tänder som var som några spjut & penslade på banankräm. Han var svår väckt & vaknade inte fören 19.00 igår afton. Ingen smärta under kvällen eller natten (han sov hela natten, 21.00-07.00, när hände de sist liksom?). Imorse hade han däremot ont men det funkar alldeles utmärkt med ipren & alvedon.
Så nu har han ett litet "blindtarmssnitt" precis under hockeypucken.
Något stygn på pungen.
Allihopa trillar bort av sej själv.
& om en vecka kan han återgå till att bada på habben.

Tur också att hans nya ståskal blev klart igår. Med tanke på att han inte får använda gå-stolen på ett bra tag kan verkligen ståskalet behövas. Hoppas bara de vill funka bra denna gång.

Nu väntar jag på dottern som jag saknat. Hon hämtas av faster min & syster. Dom var snälla & ställde upp så Alvin slipper sej ut. Dessutom sover han som klubbad.


Kommentarer
Postat av: Emma

alltså, kul att se er idag! och tack för en rolig historia på förmiddagskvisten. hoppas också att nova hittade en pyjamas som föll henne i smaken.

2011-03-03 @ 19:08:18
URL: http://harhosmej.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0