den knäppa mamman & hennes två barn. . .

Vi ger oss iväg med husvagnen idag. & titta här, mamman i huset har blivit lite knasig & klär barnen lika & köper en passande skötväska/badväska, eller vad man nu behöver för en väska!






A´s gudfader har varit här idag också. . .


nu ni

Jag har inte gett upp bloggen men att campa & åka runt med vår husvagn är livet. Jag längtar till vi ger oss av igen. Ännu är ingen dag bestämd utan vi går efter dagsform. Vi har i alla fall haft en fin semester tripp. Med gott att äta, lugna kvällar, lekar & bad, skratt & mys.


Innan vi begav oss på trippen fotade vår granne detta fina kort på A.

På första anhalten & bad stod högst uppe på att-göra-listan (eller att-göra-listor har man ju inte direkt på semestern). Världens finaste N i alla fall!

Mys på eftermiddagen.

Snygg kille i sin nya keps.

Kusinen Tim med mor & far kom & hälsade på oss en dag.




Vi köpte oss goda jordgubbar.


Vi badade. A som är van habbens varma bad var lite av en stel pinne i badet, men ack vad roligt det är i alla fall.

Efteråt var det skönt att lägga sej i solen & bli varm.

Vi spanade på lite djur. . .




& plötsligt var var vi hemma igen & faster Linda kommer på besök med denna söta hund.

& min son blev galen (& trots det lika vacker som alltid)


hemmaplan

Vi är hemma igen. Tidigare än planerat. Hur många dagar vi blir hemma återstår att se.
Vi har hursom hunnit besöka fyra campingar. Vissa bättre än andra. Men eftersom vår dator icke är fungerande kommer inga bilder upp ännu. Inga fler ord kommer jag heller att spilla i detta inlägg.

sista inlägget

. . . snart åker vi på semester. Ingen dator, inget internet = ingen blogg uppdatering. Det kanske handlar om några dagar, kanske om någon vecka. Vi planerar inte. Vi låter dagarna komma som dom kommer.

Ha de bra i alla fall, det ska vi!


stugan

Vi har varit i min fasters stuga, jag & barnen & systers U. Vi åkte dit för ett dopp & lite sol. A var så övervänt innan vi tagit oss ner till sjön att han mer eller mindre sprang omkring, benen gick i ett & jag fick hålla efter. Det fanns liksom inget stopp. & varför ska vuxna alltid vara så sega?
Tillslut var vi i alla fall nere & det efterlängtade doppet blev av.

I stugan är det alltid avkoppling som gäller. Man plockar lite bär, man har lite vattenkring (N älskar de) & snackar.
Men hem måste man & där är vi nu.
N somnade givetvis i bilen så henne ska jag väcka.
Sedan drar vi nog till Vännäsbadet med syster & U.
Mannen i mitt liv jobbar över & väntas åter någon gång senare under kvällen.

Hej på Er!


för att det är vackert


N & min faster

A & jag


lite snabbt bara

Nog känns de lite som att något fattas oss så här på måndagen. Våra kära vänner från Gnesta! Igår åkte dom hem igen. Som tur är dröjer det inte så länge innan vi ses igen, en helg i augusti för att vara exakt.

Så vi har återgått till vardagen. Hade med handen på hjärtat önskar regn idag bara för att hemmet var i stort behov av att städas. Nu fick vi strålande sol & hetta. Men vi stannade inne & donade i alla fall. Inte fören efter lunch begav vi oss ut & trixade där. Tvätta bil & altan & sådan. Bada lite pool & bara njuta.

& sedan längtar vi bara efter helgen då vi ska ut med husvagnen. Det går som inte att få nog. & kanske det till&med blir lite semester för T´s del så vi kan vara borta mer än bara tre dagar, det skulle ju vara tipptopp de! 


damen önskar lite väl mycket. . .

Det är en hel del bebisar omkring oss just nu. Kompisar till barnen som plötsligt får ett syskon. Intressant tycker N. Bebisar bor i magen innan dom kommer ut ur snippan, det vet hon. Härom dagen sade hon att vi skulle gå på affären & köpa en stor mage till mamma, där i skulle en lillebror ligga.
Ikväll ville hon gärna läsa bok för mej & T. Hon valde sin favorit bok, Hello Kitty. Varenda figur var hennes lillebror. Vi frågade vad hon skulle göra med en lillebror. Dom skulle leka efter han sovit. Vad skulle han då heta? Lillebror såklart. Men grinar inte bebisar mycket? Nejdå, det gör dom visst inte.
Det här är min lillebror sade hon & pekade & pekade. Det här är min lillebror.



Hursom har vi haft en mycket trevlig dag med vännerna från Gnesta. Jag kan nog utan att ljuga säga att det är fullkomligt omöjligt att ha en tråkig dag med dessa människor.
Vi packade in oss i bilarna på förmiddagen & styrde mot min fasters stuga. Killarna för att låna båt & fiska gädda. Vi tjejer & barnen för att sola & bada nere vid sjön. Båda A´na nöjdast i världen, enligt dom finns nog inget bättre än att bada! N badade bara en kortare stund, hon håvade hellre fisk & haj & sådant.
Tiden bara flög förbi & plötsligt var det dags att bege sej hemåt för lite middag, en sen sådan. Vi traskade iväg till en pizzeria & mumsade. En sväng förbi hotellet här i byn också. Byn lever upp under helgen då det väntas marknad. Så vi fick lite folk att glo på.
Nu är barnen lagda & jag inväntar L som lägger lilla A.

idag är en lycklig dag, idag är en alldeles underbar dag!

På förmiddagen tutade en bil ute på vår gård. Där stod en röd liten bil & där i satt våra kära vänner M, L & lilla A. Äntligen har dom anlänt! & vilken underbar dag vi haft, ja den är inte över ännu. Endast för N & lilla & L så här långt. Vi har visat dom runt byn lite, besökt badet & ätit gott.
Jag tänker inte orda så mycket, men visar mer än gärna upp ett par foton för er. . .

Det här är vår husvagn, insåg att jag inte hade någon riktigt bra bild på köket, men det får ni leva med.











Sommaren, den älskar vi. . .

 Att studsa studsmattan är N´s favorit sommarsysselsättning

Att bada vet nog alla vid det här lagat att A älskar!


& ett enormt grattis till min kära vän J som idag födde sitt andra barn, en liten pojke F. F som i Frank. Honom kommer ni få höra mer om.


för tillfället. . .

. . . Är vi evigt glada att vi köpte husvagnen, vi älskar den & längtar att ge oss iväg på en tur! (bilder kommer inom kort) 

. . . A har fått lunginflammation, väldigt lindrig. Vi var snabba på att åka in på sjukan så det upptäcktes snabbt. VI HATAR SJUKDOM! Trots alla dessa sjukhusbesök & sjukdomar kommer jag förmodligen aldrig kunna känna mej lugn i dessa situationer. 
På grund av en massa kräkningar & diarrér (möjligt på grund av atibitotikat som satts in) så blir det sjukhuset i alla fall i natt. Med lite dropp & eventuellt atibiotika iv. Men eftersom det inte förvärrats i lungorna kanske man inte fortsätter med antibiotikan. Egentligen är väl inte antibiotika vanligt vid dessa tillfällen, men eftersom A är känslig vill både läkarna & vi vara på den säkra sidan.
Ja, sedan återstår det att se vad proverna visar. Ytterligare beslut tas efter de.

. . . N har äntligen blivit snorfri efter mycket snytande.

. . . Det regnar men det spelar ingen roll idag.

. . . Jag blir lite känslig & känner mej så otroligt tacksam för allt fint liv jag har omkring mej. Först & främst mina två barn, dom är fantastiska. Sedan har jag ju också T, det är en trevlig karl de, mycket kärlek till honom. Sedan kommer alla dom där andra. Dom där andra som ställt upp så otroligt för oss. Stöttat oss. Gett oss mängder med kärlek. Dom är förmodligen gjorda av guld, jag tror de! TACK!

RSS 2.0