bästa helgen på väldigt länge!

På fredags eftermiddagen plingade Tomas mej i telen & berättade att han hade tankar på att spendera helgen på hotell. Ja, inte själv så klart. Hela familjen på en liten härligt weekend till. . . UMEÅ! De låter kanske lite lamt att bara åka 3 mil bort. Men tusan i mej vad det var trevligt men framför allt välbehövligt efter dessa veckor med lite sömn & en spänd Alvin. Som grädde på mosen tycks neurologen hittat rätt medicin för problemet & Alvin har ÄNTLIGEN fått äga sin egen kropp igen!
Vad har vi då gjort? Vi har ätit GOTT, träffat Tomas kompis & hans dotter, sett BIO (lilla anna & långa farbrorn), ätit GOTT, hoppas i sängarna så de bara sjungit om det. Jag & Alvin fick dessutom en liten SPA upplevelse igår kväll då Tomas & Nova duschade oss, vi behövde inte röra en fena. Vi bara satt i duschen & njöt. & Alvin har sovit hela nätterna!

Nova pratade med receptionisten (stavas de verkligen så?) igår afton & sade följande;
-Jag har två hus. Ett rött & ett hotell!

Nu är vi åter hemma. Fyllda med energi igen. Så nu ska här städas. & Tomas ska riva ut taket & golvmattan i vårt sovrum så byggarna kan börja där i veckan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0