sjukt hotell?

Det blev en natt på sjukan. Eller patient hotellet. De var rätt mycket inläggningar på barn2 & dessutom en hel del magsjuka. Med tanke på Alvins operation på måndag så tyckte hans neurolog att vi kunde stanna en natt på hotellet. Så igår undersöktes han & man höjde dosen i hockeypucken med 10 %
0800 var vi på mottagningen imorse för provtagning (vilket alla såg bra ut). & ultraljud av höfterna för att se ifall de var vätska där (såg bra ut). Röntgen av höfterna (ej fått svar ännu). Sedan hade någon varit en ängel & fixat så att vi fick göra pre op. idag istället för imorgon. Vi hade inte ens sagt något om det. Dom är toppen dom där människorna! Så vi träffade alltså kirurgen, en kvinna vi båda gillade. & sedan narkosen.

Idag har Alvin i alla fall varit bättre i kroppen. Men vi hann nästan bara hem så började de om. Nu har han ett elektropass så vi hoppas de blir bättre av de i alla fall. Annars blir det nya beslut nästa vecka, efter operationen & all smärta har gett med sej.

Alvin har som alltid varit en stjärna! Inte ett ord av klagomål har kommit ur hans mun. Han blir berömd vart vi än går!
& vi ska inte glömma lillasyster som tålmodigt hänger med. Hon trivs (?) på sjukhuset. Imorse sa hon "visst är de roligt att vara här mamma?". Hon leker i väntrummen, tittar på undersökningarna som görs & pratar med dom flesta. Sedan får hon numera oftast grejer hon också efter Alvin undersökts, då är de ju inte så konstigt att de är roligt.
Idag på röntgen kom till&med sköterskan (skötaren säger man kanske när de är en man?) ut till mej & Nova & gav henne en liten sköldpadda. Han gjorde tydligen alltid så.
De tycker jag är en toppen grej att göra. Syskonet måste också få ses & höras & belönas på sitt sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0