CRP

Alvin är inlagd på sjukan på nytt. Åkte in igår med hög feber & försämrat allmäntillstånd. Samma doktor som förra veckan. Hon behövde inte många sekunders betänketid innan hon beslutade om inläggning. En lugn natt med dropp. Fortsatt feber under dagen & ett CRP som sakta men säkert stiger. Inget på lungorna, öronen eller halsen. Inget konstigt i kisset heller.
Ny snabbsänka ikväll & utifrån de svaret beslutas ifall antibiotika sätts in eller ej.

Just nu sover mina små troll. Alvin med sina vackra blå lite öppna. Något han lagt till med på senare tid. Lite obehagligt tycker jag & stänger dom till som tätt. Men dom åker upp lika titt som tätt.
Ja, så är lilla bus också här. Inte som patient utan som lillasystern som mamman inte ville vara ifrån.
Hon fick sitt tränade gap lite snabbt undersökt av den rondande doktorn. Berättade nämligen om Novas missade tandläkartid så doktorn bytte om till tandläkare. Gillar verkligen sjukvårdpersonal som ger sej tid. Även för oroliga föräldrar & medföljande syskon.

Vi har fått träffa en drös idag. Alvins neurolog som vi inte träffat på länge kom förbi. Mattanten som dietisten fick heta för Nova. Vi fick en ny sondnäring med mer kalorier.
& snoppdoktor som jag kallade kirurgen som kom för att känna efter Alvins testiklar som inte trillat ner. Det upptäcktes för snart ett år sedan men en remiss-miss har gjort att han aldrig kallats till en kirurg. Iallafall lyckades hon 'mjölka' ner ena. Den andra måste via ingrepp pillas ner. Som blir om fyra till fem månader.

Nu ska jag ringa Tomas & se ifall han kommit hem från jobbet. Då ska han få packa allt vi behöver & sedan gasa hit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0