den där minsta & hennes ord

Som säkert många av er förstått vid det här laget så ligger vi inne på sjukhuset, IGEN! Det har varit en helvetes månad. Kan inte minnas sist Alvin var inskriven så här ofta på sjukhuset. Men tyvärr har skjukdomarna bara avlöst varandra. Nu har han drabbats av en väldigt, väldigt lindrig lunginflammtion. Nu är det antibiotika & inhalationer som gäller då rosslet trots intensviva insattser med inhalatorn inte vill försvinna. Alvin har blivit en riktig stjärna på att hosta & få upp slemmet vilket känns jättebra, men tyvärr är slemmet av det segare slaget. Möjligen breor detta slem på en biverkning av en medicin också. Men just nu avvaktar man & ser vart det leder med inhalationer & antibiotika.

Nova hälsade på oss härom dagen. Det kom in en undersköterska & Nova fick något som kan liknas vid ett frispel. Hon skulle showa hela tiden. Hon lägger sej i sängen & säger; "Titta på mej nu (hon tänker intensvit men kan tyvärr inte minnas något namn på kvinnan) Sjukhuset!"

Jag har sovit hemma i natt då fastern/assistenten har jobbat. Kusinen Tim har sovit hos oss & nu ska jag & Nova följa honom till skolan. Sedan ska vi ha en speciell dag, hon & jag. Leka på BusPlaneten innan vi åker hem & plockar upp kusinen igen & åker buss in på nytt för att åka till älskade Alvin!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0