LISEBERG!

På förmiddagen anlände syster min, hennes U, min faster & hennes N. Vi överraskade dom på hotellet där dom skall husera denna helg. Eftersom det inte var någon träning idag på grund av denna röda dag hade vi hela dagen att spendera på annat håll. Vi beslutade att besöka liseberg & vad trevligt vi sedan haft!
A började med att åka tekopparna med mor & far. Två gånger i rad. Det var så roligt tyckte A att han var i gasen i en timme efteråt. Vi hade helst velat åka en lite mindre berg&dalbana (med lite fart i) med honom men trots att han hade längden inne fick han inte åka i vårt knä. I tekopparna gick det bra att han satt själv då det fanns utrymme för oss att sitta på var sida om honom för att ge stöd.
N åkte på en häst som åkte runt, runt & det var en höjdare tyckte hon. Jag & U åkte balder. N visade så fint efteråt hur jag sett ut = hon gapade stort. Det vill säga att jag skrek mej igenom hela färden.
Sedan spelade vi en massa också, eller karlarna rättare sagt. T vann en stor förpackning ballerinakex, 2 chipspåsar & 5 plopp.
Efter si så där 5 timmar gick vi tillbaka till hotellet som ligger rakt över gatan, Gotiha Towers. Det är inget litet hotell utan innehar hela 23 våningar. Dom har en hiss i enbart glas (därmed en vacker utsikt att titta på) som går i en väldans fart. Den testade vi åka & A stod & höll sej i ett handtag & skrattade 3 vändor. Jag kan nog säga att A tyckte hissen var roligare än tekopparna. Så vi får åka några fler vändor under helgen.
Hursom käkade vi middag där & surrade ett par timmar innan vi tog bussen tillbaka hit, "hem". N somnade på bussen & lades i säng sovandes. A var något i gasen men slockande för en stund sedan.
Imorgon ska vi in till Backaplan (ett litet centrum nära där vi bor) för att leta en bärsele till A. Eftersom vi inte hann få den nya rullstolen innan vi åkte får vi mest bära A. & det blir rätt tungt för armarna. Ja, rullen vi har nu avskyr A & blir stel som en pinne.
Någon gång under dagen kommer släkten hit för att passa N medan A, mor & far tränar (& möjligen någon som vill följa med på träningen). När träningen är över drar vi nog till Nordstan för lite shopping & en god matbit.

På återseende!
P.S Bilder från dagen kommer någon gång i början på nästa vecka då syster/fotografen skickat över bilderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0