move and walk

Det är inte länge kvar nu innan vi drar iväg ner till Göteborg. 36 dagar för att vara exakt. Det är ju liksom ingenting. Jag har börjat skriva en liten packlista. Eller den är inte alls liten, den är enorm. För en hel månad, icke nära hemmet, behöver man ha med en hel del. A´s rullstol & innestol tar väl upp det mesta av bagageutrymmet i bilen vilket innebär att vi måste införskaffa takbox ifall vi ska få med något annat. & en paraplyvagn till N så hon slipper knata på hela tiden (ja efter A´s färdmedel ryms inte vagnen).
Jag är nervös & ivirg & spänd på vad som väntar oss.
Först ut blir en lång bilresa. Vi åker på kvällen i hopp om att barnen ska sova mest hela resan. Men efter dagens bussresa till Umeå & N´s åksjuka funderar jag, finns det åksjukemedicin till sådana små damer? Skulle kännas tryckt att ha till hands utifall att.
Sedan ska vi få inspektera vårt nya hem för en månad framöver. Dubbelrum. Enligt bilder vi sett ser det fint ut. Med gemensamt kök & allrum.
Sedan träffa alla dessa människor som skall finnas i vår närhet under träningsperioden. Vilka är dom?
Men framför allt, vad ska A göra? Vilka kompisar kommer vara i samma grupp?
Om A kommer lära sej något eller icke är inget vi direkt funderar över. Vi ser detta som ett äventyr som bara är härligt att få uppleva. Att vi gett det en chans är viktigast.
Alla tips & råd vi kommer få, alla nya människor som sitter i samma sits som vi får tala med. Tipp topp!

A kommer träna 2 timmar om dagen. Om det blir på förmiddagen eller eftermiddagen vet vi inte ännu utan får den informationen närmare avresan. Men vi hoppas på förmiddags passet så A är pigg & alert!
Jag & T kommer följa med A varannan dag eftersom N inte kan delta under träningen, så därför får vi dela upp oss & vara med varsitt barn. Sedan har vi alltså fritid resterande timmar av dygnet. Då får vi uppleva Göteborg. Någon som har något bra tips på vad vi bör göra?

Nu tycker jag att ni ska trycka er vidare in på Move & Walk´s hemsida, www.movewalk.se, & titta på deras film.

Kommentarer
Postat av: Nina

Jag tycker absolut ni ska ta me er barnen o gå på universeum...O titta på alla fiskar, hajar o krokodiler, apor o annat som man kan pyssla där =)



Göteborg e juh en skithärlig stad o underbart o få va där i maj när typ allt börjar blomma där nere .. =)

2010-03-22 @ 14:47:19
URL: http://ninams.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0