det är inte morgon då snälle son!

A gjorde morgon klockan halv fyra i natt. Jag kommer verkligen aldrig tycka det är morgon. Det är natt, punkt slut. Det är helt okej klockan halv sex-sex (även om jag kan vara trött då). Men halv fyra. Vad gör man då klockan åtta? Äter man lunch då eller?
Sedan nu när T vaknade till liv & jag frågade när han tagit sej i säng säger han klockan halv tre för att A krånglat så mycket & varit vaken.

Hallå älskade son! Du har ju för tusan varit vaken mest hela natten. Hur tänkte du där?

Blir intressant att se hur dagen fortlöper. Om han stupar på mållinjen eller om han faktiskt orkar med hela dagen. Just nu verkar det inte vara några problem. Han är i farten.

Snart ska vi klä oss för en promenad. Vi ska köpa lite plommon & likande sätta-fart-på-magen-saker. A har problem att bajsa, det kommer ut men han lyckas inte tömma helt. Vi har testat några få-fart-på-magen-droppar & dom funkade bra om man bortser från magknipen han fick. Så dom går bort. Movicol blir i för stora mängder så det inkräktar på hans matintag. Microlax kan vi inte hålla på att ge varje dag. Så nu får vi testa lite enkel föda & se om det gör susen.

Nej, nu ska barnen få frukost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0