julafton

Vår julafton var en fin tillställning. Med en drös människor som firade ihop med oss. Mycket god mat. Många julklappar under granen. & en tomte som kikade förbi för att dela ut varsitt paket till barnen.
& barnen våra var fint juleklädda. . .





Väntan på jultomten var jobbig för dom flesta barnen. Nova hade dock mest en längtan efter att allt godis skulle ställas fram. Till saken hör väl också att hon är mer eller mindre livrädd för tomten.

Medan man väntar får man vara uppfinningsrik & hitta på saker att sysselsätta sej med. . .









Sedan kom den där tomtemodern. Nova skrek & grinade för fulla muggar. Tur då att tomtemor endast delade ut ett paket var till barnen, det vill säga 5 barn & 5 paket.
Alvin & Nova fick sådana fina & användbara julklappar.
& Nova fick det hon önskat sej mest av allt, av morfadern. . .

Ett Pippihus med tillhörande figurer.

Ja, barnen svämmade över av alla julklappar. . .



Alvin fick en massa leksaker & nu är jag riktigt laddad för att börja göra iordning hans rum. Bland annat kom faster med familj med ett jättestort paket som innehöll 500 st bollhavsbollar. Så det blir till att få iorning någon form av bassäng. Morfaderns juklapp till Alvin innehöll en liten tv. Den ska sitta vid Alvins säng som kommer finnas i hans rum. Där ska han då kunna vila under dagarna & se på tv på närahåll eftersom han har dålig syn.
Ja, de finns många fler julklappar att tala om. Men hursom var ALLA toppen!

Idag väntar också julbord. Hos svärmor & svärfar med svärmors släkt. Det kommer bli toppen! Så vi ska väl packa ihop oss snart & sticka iväg. Bara sonen vaknar.

Annars längtar jag mest till måndag då jag & Nova tar med oss kusinen till stan för att shoppa. Alvin hänger med fastern då, hon har bytt tur & jobbar måndag & tisdag istället. Så då ska vi dessutom försöka hinna måla i alla fall ett var på väggarna i Alvins rum.

Ja, för den delen. Sedan väntar IKEA också. Givetvis kan man inte beställa hem sängen Alvin ska få. Eller sängarna. Vi måste köpa 2 eftersom han ska ha en i sitt rum & ett i vårt eftersom han fortfarande sover om nätterna med oss.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0