& timmarna bara flög iväg. . .

Vaknade imorse, kände att klockan måste vara en del. Det visar sej att väckarklockan inte behagat ringa & tiden visade sej vara 07.30. Ingen direkt försovning. Träningen är ju liksom bara hissen upp. & A som äntligen sovit ordentligt. Det blir två bra nätter sedan vi kom hit. Bättre än ingen, eller hur?!
Träning i två timmar där A kämpade bra, men tog de lite piano. Kroppen var lite spagetti artad idag. Inte konstigt efter gårdagen.
Neråt med hissen & möta upp T & N. T som beslutade att vi skulle åka in till Nordstan. Driva runt & kika. Det är ju lika med shoppa för kvinnorna (nej men gud de lät typ allvarligt, vi säger tjejerna istället). Barnen var som sänkta från ovan, inget bråk, inget tjoller. Bara mysigt!
& mannen, den där T, han skötte sej exemplariskt. Lydig & snäll. Så när vi sedan stannade till vid Backaplan var det självklart att vi skulle följa honom till fiskeaffären. I tidernas värsta blåst. Tur att A mer eller mindre blivit omvänd & numera tycker vind & blåst är rätt roligt!
Men åter till min lydiga man, herre vad man kan spendera tid inne på en fiskebutik! Tur då att det visade sej att jag också är rätt lydig & snäll.

& simsalabim, så hade vi varit borta i 7 timmar! Det kändes kanske som 3. Men som sagt, tillbaka var vi inte fören dom andra barnen gjorde sej redo för sängen.
Vi käkade middag istället. Sedan duschade barnen.
A somnade sedan på 5 minuter & snarkade.
N pratade lite för sej själv innan hon behagade snarka.
-Åh, nu ska vi sova. . . Inte roligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0