så skönt att landa i soffan har det nog aldrig varit

. . . med kalla fötter & något segt huvud. Med en massa saker som borde göras men som inte orkas med. Korsord låter mer nyttigt & avslappnade i detta nu.
Dagen har varit delvis bra, delvis inte.
Det började med att taxin skulle hämta mej & A till denna träff på habiliteringen. Det är en grupp av föräldrar & barn som träffats flera gånger tidigare. Jag & A har alltid varit inbjudna men aldrig haft nöjlighet att åka. Så idag kände jag verkligen att nu gäller det!
Så, taxin kommer. Utan bilbarnstol. Taxichauffören sade att det inte fanns någon information om detta. Så han fick åka sin väg. Jag ringde förbannad till reseservice & fick tala med en kvinna som bara kunde meddela samma sak, ingen info om bilbarnstol. Detta på grund av mej. På våra stående turer till habben på tisdagar finns den infon med. Men vad jag inte visste var att man vid varje ny bokning måste meddela om en bilbarnstol. Att dom tar A´s personnummer vid varje bokning & i&med detta ser att han är 3 år spelar ingen roll.
Vår bil var cirkus 7 kilometer bort hos T´s mamma & pappa. Jag har inget körkort så därmed fick min fader åka för att hämta vår bil & sedan skjutsa in mej & A. 30 minuter sena. Det kändes måttligt roligt att komma in i rummet där alla andra föräldrar kände varandra. När man vet att en presenation skall till att framföras blir man lite lätt nervös. Men det gick finfint. & träffen var väldigt trevlig. Tyvärr var dom andra barnen inte med, men det var roligt för föräldrarna att äntligen få ett ansikte på A & även mej för den delen. Till hösten kommer fler träffar där dom andra barnen också ska va med. Kommer blir tipp topp!
Hursom, när träffen var över kommer en taxi & hämtar oss & kör oss ut till sjukhuset där A fick hjälp att bajsa lite. Lagomt till vi var klara kom T & N & hämtade oss för att köpa en takbox. Det tog T 1 & ½ timme att få upp alla saker på biltaket. Det var kallt. N var grinig. Mammut var grinig. Papput var grinig. A var klokast av oss & somnade (tack & lov, nu kanske han kan sova hela resan ner till Göteborg också. Han har typ nästan aldrig lyckats somna i bilen). Snabbmat för att vi tre griniga skulle vakna till liv & sedan gasen hem.

Nej, nu ska här vilas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0